Persoonlijk Account

Persoonlijk account bij groothandel PR Coffee. Alles op het koffie en toebehoren.

Wachtwoord vergeten of wijzigen?

Iedereen vergeet wel eens zijn wachtwoord. Gelukkig kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga op de website naar "Inloggen",…

Iedereen vergeet wel eens zijn wachtwoord. Gelukkig kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga op de website naar "Inloggen", klik op "Wachtwoord vergeten?", vul je e-mailadres in en binnen een paar seconden ontvang je een link per mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Posted 3 years agoby qibtjy