PR Coffee

PR Coffee, pr coffee, PR koffie, prkoffie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PR Coffee is een groothandel die koffie, thee en toebehoren levert. Daarnaast is PR Coffee een officiƫle dealer van diverse merken koffiemachines en levert advies op maat. Er staat maar een enkele machine op onze website, echter we kunnen ze allemaal leveren. In combinatie met een koffiecontract kan extra korting gegeven worden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

PR Coffee selecteert de beste bonen voor de blends in combinatie met de machine of zetmethode. Proef onze koffie en geniet.

Bij PR Coffee drink je altijd de lekkerste koffie en wordt het maximale uit zowel de bonen als de machine gehaald! Niet uit alle koffiemachines komt een lekkere kop koffie.  Onze koffiebonen komen uit alle espresso apparaten er goed uit. Ook uit de goedkope huis, tuin en keuken koffiezetapparaten.
Zie dat er met onze koffie meer gedronken wordt.

Deze Koffie Shop is opgezet met en door 3 kinderen (van 12 tot 15 jaar) met als doel ze te leren ondernemen. Dit is echter uit de hand gelopen. Er staat nu een echt bedrijf, dat aan al haar verplichtingen voldoet door tijdig fantastische koffie te leveren. Omdat het een leerproject was en de koffie alleen voor eigen gebruik hebben we alleen koffie van de hoogste kwaliteit.