WORDT WAKKER!

Krijg de smaak te pakken!

PR  Coffee Nieuws

Blijf altijd op de hoogte door onze uitgebreide up-to-date berichtgeving. PR Coffee schrijft zelf en verzamelt nieuws uit bronnen vanuit de hele wereld.

Maak kennis met onze vernieuwde blend PR Coffee Blond

Ondanks dat we een aantal trouwe klanten hebben voor onze blond blend, blijven we bij PR-COFFEE kritisch op hetgeen we leveren. Zo hebben we besloten deze blend verder te verbeteren. Na uitgebreid testen en met proefsessies uitgevoerd door onafhankelijke personen, kunnen we met trots mededelen dat onze nieuwe blend per heden beschikbaar is. Maak kennis met de nieuwe Blond en maak gebruik van de tijdelijke kennismakingskorting “prachtkoffie”. Geldig tot 31 augustus 2021. PR-COFFEE-elke dag de beste koffie.

https://www.prcoffee.nl/bestel-online-gemalen-koffie/klassiek-gemalen-1kg

Onze Koffie is ook uitstekend uit de goedkoopste machines.

Blenden en branden van de bonen is essentieel bij het maken van koffie. Heel veel koffie is alleen maar lekker uit een dure machine. Wij hebben gezegd dat onze koffie zó goed moet zijn dat ze ook uit de goedkoopste machine uitstekend moet smaken. Veel kennissen hebben we gevraagd de koffie in hun machines uit te willen proberen en we durven te zeggen dat onze missie geslaagd is.

Wilt u ook weten hoe PR Coffee is ontstaan? Lees hier het volledige verhaal.
https://www.witteweekbladnieuw-vennep.nl/…/corona-biedt-ook…

Wil jij graag je GRATIS een Espresso Volautomaat Delonghi ECAM20.110B krijgen?

GRATIS een Espresso Volautomaat Delonghi ECAM20.110B krijgen

 

 

Wij geven deze machine aan iedereen die ons een klant levert, waarbij we een volume contract tekenen van 60 kg per jaar of meer.
Of als jij een PR Coffee Reseller wordt en de eerste 100 kg koffie hebt verkocht.

Neem contact met ons op als je een Reseller PR Coffee wilt worden.

Wij zullen je helpen jouw verkoopkanaal op te zetten, zodat je extra kan bijverdienen naast je andere bezigheden. Deze actie loopt tot 31 december 2020.

Simpele tips om de lekkerste koffie te zetten.

1. Gebruik de koffie van PR Coffee.

Deze koffie is van de hoogste kwaliteit. Daardoor komt PR Coffee ook uiterst goed uit de goedkope espressomachines. Kijk hier voor koffie artikelen.

 2. Maak de koffiemachine schoon aan het einde van de dag.

Zorg altijd dat de koffiemachine schoon de nacht in gaat. Dan staat deze uren stil en gaan koffie restanten vast zitten in de machine. Na enige tijd kan hierdoor schimmel ontstaan. Deze kan de smaak van de koffie negatief veranderen.

3. Ververs het water dagelijks.

Gooi het oude water elke ochtend weg en doe schoon water in het reservoir. Zacht water geeft betere koffie. Je kunt een waterfilter overwegen.

4. Temperatuur van het water.

Als de temperatuur van het water te hoog is verbrand de koffie. Er zit dan ook geen schuimkraag meer op de koffie. De temperatuur van de koffie moet tijdens het zetten ongeveer 92 graden Celsius zijn.

5. Koffiekopjes voorverwarmen.

Zorg dat de koffiekopjes voorverwarmd zijn. Anders koelt de koffie te snel af en zal deze minder lekker smaken.

6. Maalgraad van de koffiemachine.

De maalgraad bepaalt heel erg de smaak van de koffie. Zet de maalgraad fijner als de smaak niet sterk genoeg is.

Extra Korting met behulp van kortingscodes, Package Deals, Coupons en andere aanbiedingen kun je op onze website vinden. Onze 100% werkende kortingscode is NU (tijdelijk) geldig op gemalen / filterkoffie en de koffiebonen.